Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
GR EN
Testing your way to safety
Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες > Αναλύσεις ανά Τομέα > Tρόφιμα > Μικροβιολογία
ΜικροβιολογίαΤιμοκατάλογος

Παρέχουμε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις που απαιτεί ο τομέας των τροφίμων τόσο γιά τον έλεγχο των κριτηρίων ασφαλείας όσο και γιά τον έλεγχο των κριτηρίων υγιεινής όπως προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία (Καν. 2073/2005).

Παρέχουμε ακόμα πλήρη σειρά μικροβιολογικών εξετάσεων γιά παθογόνα βακτήρια, μικροοργανισμούς δείκτες αλλά και  μικροοργανισμούς τεχνολο- γικού ενδιαφέροντος   

Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πλάνο αναλύσεων ή να επιλέξετε κάποιο από τα "πακέτα αναλύσεων" που έχουμε ετοιμάσει και σας προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.

  
ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΘΟΔΟΣ  
Bacillus cereus
ISO 7932/2004
Clostridium perfringens
ISO 7937/2004
Enterobacteriaceae ISO 21528-2/2017
Escherichia coli  (M.P.N.) ISO 7251/05
Escherichia coli (Colony Count) ISO 16649-2/2001
Escherichia coli (M.P.N.) ISO 16649-3/2005
Listeria monocytogenes  (Detection) ISO 11290-1/2017
Listeria monocytogenes (Enumeration) ISO 11290-2/2017
Listeria monocytogenes (Detection) VIDAS LMO2
Micro-organisms enumeration ISO 4833-1/2013
Salmonella spp. ISO 6579-1/2017
Salmonella spp. VIDAS SLM
Staphylococcus coagulase positive ISO 6888-2/99
Total coliforms @ 30°C ISO 4832/06
     
Anaerobic Sulfite Reducing Bacteria
ISO 15213/2003
 
Brochothrix thermosphacta ISO 13722/1996  
Campylobacter spp.
ISO 10272-2/2017
Campylobacter spp. 
VIDAS CAM
 
Enterobacter sakazakii ISO/TS 22964:2006  
Escherichia coli O157 VIDAS UP E. coli O157  
Lactic acid bacteria ISO 15214/1998   
Pseudomonas spp. ISO 13720/2010  
Psychrotrophic microorganisms ISO 17410/2001   
Rope-producing spores  APHA 3rd ed/92  
Shigella  ISO 21567/2004  
Staphylococcal Enterotoxins VIDAS SET2  
Vibrio cholerae  ISO 21872-1/2007  
Vibrio parahaemolyticus  ISO 21872-1/2007  
Yeasts and Moulds  ISO 21527-1/2008
Yeasts and Moulds  ISO 21527-2/2008 
     
Microbiological stability 
Challenge Test